308 forint alá került az euró

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben. Az euróárfolyam 308 forint alá került.
Szabó Zsuzsanna, 2017. február 16. csütörtök, 10:31
Fotó: Napi.hu

A délelőtti órákban erősödött a forint a vezető devizákkal szemben. Az euró árfolyama 308 forint alá került, - igaz ez csak 0,1 százalékos erősödést jelent a szerdai késő délutáni szinthez képest -; fél 11 körül 307,90 forintnál járt a jegyzés.

A dollárral szemben 0,5 százalékos erősödést követően 289,45 forintonnál ingadozott a kurzus.

A svájci frankért 289,06 forintot kellett adni a bankközi devizapiacon, ez csak hajszálnyival tér el a keddi árfolyamtól.

Eközben a dollár 0,5 százalékkal gyengült az euróval szemben, 1,0641 dollárt adtak az euróért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK