310 forint felett az euró

Reggel 310 felett indult a forint napja az euróval szemben, de néhány óra után megint a lélektani szintig esett az árfolyam. A nemzetközi színtéren a dollár erősödése érdemel említést.
portfolio.hu, 2016. augusztus 22. hétfő, 10:36
Fotó: Napi.hu

310-ig erősödött a forint az euróval szemben, ez 0,1 százalékkal alacsonyabb a múlt pénteki szintnél. A dollár jegyzése 274,87-nél jár, míg a svájci frank 285,06 forintba kerül. A forint mellett a régióban a lengyel zloty is 0,2 százalékos erősödésbe váltott - írta a Portfolio.hu.

A forint versenytársai közül a lengyel zloty minimális erősödéssel kezdte a hetet, míg a cseh korona stagnálással nyitott. A feltörekvő piacokon az orosz rubel 0,4 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, miközben a török líra stagnálással, a dél-afrikai rand pedig 0,4 százalékos eséssel nyitott az euró ellenében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK