Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót 18.30 óra körül 310,62 forinton jegyezték a reggeli 311,38 forinttal szemben, a svájci frank árfolyama pedig 290,95 forintról 288,63 forintra, a dolláré 285,35 forintról 283,31 forintra csúszott le.

Az euróval napközben 310,15 forinton is kereskedtek, majd az amerikai munkaerő-piaci adatok közzététele után a forint enyhén gyengült, de ennek ellenére kora estig 0,2 százalékkal erősödött az európai valutával szemben.

A térségi valuták közül a lengyel zloty hasonló pályán mozgott, a cseh korona viszont árnyalatnyit gyengült az euróhoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!