A reggeli gyengülés után, a magyar BMI nagyon rövid idideig tartó erődödést hozott a magyar fizetőeszköznek, ám innen gyorsan visszafordult az euró/forint kurzusa és háromnegyed 10 körül a jegyzés már 313,44 forintnál járt.

A dollárral szemben hasonló pályát futott be a forint, a zöldhasút a péntek késő délutánihoz képest 0,5 százalékkal magasabb árfolyamszinten, azaz 232,33 forinton jegyezték.

A svájci frank a dollárhoz hasonló mértékű gyengülést követően 256,33 forintnál járt háromnegyed 10 körül.

Az euró nagyjából a péntek késő délutáni szintek közelében, 1,3488 dollárnál járt.

A magyar devizával szemben a régiós társaink erősödnek az európai devizával szemben: egy euró 27,50 koronát, 4,50 lejt és 4,24 zlotyt ért.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!