Az euró/forint árfolyama kedden 325,14 és 326,10 forintos sávban mozgott kedden, estére 326,06 forintnál járt a jegyzés, ami 0,2 százalékos gyengülésnek felel meg az előző naphoz képest.

A dollárért kedd este 0,8 százalékkal kellett többet adni, a hétfő esti helyzethez képest, ez 290,97 forintos dollárárfolyamot jelentett.

A svájci frank/forint kurzusa 0,3 százalékkal került feljebb, így 294,34 forinton jegyezték az alpesi devizát.

A dollár kedden 0,5 százalékot erősödött az euróval szemben, így az eurót 1,1206 dolláron jegyezték kedd este a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!