Az euróval szemben a magyar deviza árfolyama hétfő délelőtt 325,97-ig emelkedett, majd innen 11 óra körülre 325,81 forintos szintig húzódott vissza. Az elmozdulás a péntek késő délutáni szintekhez képest 0,1 százalék.

A dollárral szemben 11 óra körül 289,09 forintnál járt a kurzus, míg a svájci frankkal szemben pedig 294,02 forintig gyengült a magyar fizetőeszköz.

Eközben a dollár 1,1284-ig gyengült az euróval szemben, ahonnan 11 óra körülre visszatért a péntek késő délutáni szintek közelébe a kurzus, az euró jegyzése 1,1271 dollárnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!