A dollárral szemben erősödött a forint, az euróval és a svájci frankkal szemben viszont gyengült. A főbb devizák kosarával szemben kalkulált dollár-index szerdán 0,4 százalékkal 96,5 pontra, közel egy hónapja a legalacsonyabbra csökkent.

A dollárral szemben így a forint is erősödést ért el, a dollár jegyzése a reggel hét órai 314,50 forintról este hét órára 313,06 forintra csökkent.

Az euró és a svájci frank jegyzése viszont többé-kevésbé emelkedett szerdán, az eurót a reggeli 354,67 forint után 354,96 forinton jegyezték este hét órakor, a svájci frankot pedig 333,78 forint után 333,89 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!