Ki taníthatja közlekedni az embereket uniós pénzből?

A 4iG ismét nyert egy tenderen. Ezúttal a felnőttképzési programokhoz készíthet digitális tananyagot közlekedési témákban 2,36 milliárd forintért.
Herman Bernadett, 2020. szeptember 28. hétfő, 09:27
Fotó: Napi.hu

Arról tájékoztatta a 4iG Nyrt. a befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy ajánlatát nyertesként hirdették ki a Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. által "Felnőttképzési programok kialakítása" tárgyban megindított uniós nyílt közbeszerzési eljárásban.

A hivatkozott közbeszerzési eljárás a GINOP-6.1.9-18-2018-00001 forrásból valósul meg célja digitális tananyagok fejlesztése, pilot rendszerű bevezetése és tesztelése, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtása. Az ajánlat értéke: 2 360 700 000 forint plusz áfa. A szerződéskötési moratórium lejáratának napja 2020.10.05.

A Jászai Gellért érdekeltségébe tartozó informatikai cég folyamatosan nyeri el a különböző közbeszerzéseket. Akvizíciókkal is növekszik a cég, a T-Systems felvásárlását is tervezték, ami kútba esett, nemrég viszont bejelentették, az INNO Byte Zrt.-ben és az Innoware Kft.-ben többségi tulajdont szereznének.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK