A döntés alapján az igazgatóság a társaság mindenkori likviditási helyzetét figyelembe véve határozza meg az osztalékfizetés időpontját, azzal a kitétellel, hogy az osztalékfizetés legkésőbb 2020. december 31. napjáig megtörténik.

Az igazgatóság elfogadta a 2019. évi beszámolókat. A társaság konszolidált, nemzetközi beszámolási standardok (IFRS) alapján készült jelentése szerint az értékesítés nettó árbevétele 41,1 milliárd forint, az adózott eredmény 2,8 milliárd forint, a kamat- és adófizetés, valamint amortizáció előtti eredmény (EBITDA) mintegy 4 milliárd forint volt.

Elfogadta az igazgatóság a munkavállalói résztulajdonosi program indításáról szóló javaslatot is.

A 4iG részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. A papír záróára szerdán 531 forint volt. Az elmúlt egy évben a részvények legmagasabb árfolyama 1184 forint, a legalacsonyabb 285,5 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!