A társaság tulajdonában lévő, 60 ezer saját részvényre eső 15,6 forint osztalékot a jogosult részvények között osztják fel. A felosztást követően az osztalékra jogosult részvényekre egyenként 261,29 forintot fizetnek ki. A BorsodChem Rt. az osztalékfizetés kezdetét megelőzően részvénykönyv-aktualizálást és tulajdonosi megfeleltetést rendel el. Osztalékszelvénnyel rendelkező BorsodChem Rt. részvények utoljára 2004. június 4-én forognak a Budapesti Értéktőzsdén. Az osztalékfizetés kezdő időpontja 2004. június 16. A tavaly december 17-i alaptőke-emelésből származó részvényekre a 2003-as üzleti év után osztalék nem jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!