Dani Katalint, a CA IB Budapest elemzőjét Közép-Európa második legjobb elemzőjének választották - jelentette be a társaság. A Thomson Extel Pan European Survey-t több mint 30 éve állítják össze. Az utóbbi 5 évben a felmérést a brit Financial Thomson pénzügyi tanácsadó cég készíti. Az Extel felmérés részletes képet ad az európai pénzügyi szektor szolgáltatóiról, melynek alapját Európában tevékenykedő befektetési alapkezelők szavazati adják. Idén összesen 9,656 milliárd dolláros kezelt vagyonnal, több mint 900 alapkezelő vett részt a felmérés összeállításában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!