A negyedéves teljesítményéről eddig számot adó Alcoa és AMD is alulmúlta a várakozásokat, így nem csoda, ha kedden már a negatív tartományban nyitottak a tengerentúli indexek. A nyitást követő első órában a DJIA 0,3, az S&P 500 0,4, míg a Nasdaq 0,6 százalékkal a hétfői záróértéke alatt állt. A gyorsjelentését publikáló Alcoa részvényeit 0,4 százalékkal, míg az AMD papírjait közel 5 százalékkal a tegnapi záróár alatt cserét gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!