A közgyűlésén a részvényesek - akinek 76,5 százaléka vett részt - elfogadták, hogy tekintettel a feszített beruházási politikára (tavaly 3 milliárd forintot fordítottak a Tempó üzletlánc fejlesztésére) a társaság ne fizessen osztalékot. Gubicza Ferenc, aki a társaság 1991-es megalakulás óta az igazgatóság elnöke, a közgyűlésen lemondott tisztségéről, a részvényesek felügyelő bizottságba választották. A közgyűlés szünet után a Balaton Füszért részvényesinek részvételével közösen folytatódott, mivel a két társaság egyesült. A Balaton Füszért közgyűlését egyébként párhuzamosan, a szomszéd teremben tartották, és az ottani szünetben a részvényesek a átsétáltak a Csopak-terembe folytatni az immár közös közgyűlést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!