A reggeli pozitív nyitány után már kora délelőttre mínuszba kerültek a vezető nyugat-európai tőzsdék. A gödörből kora délutánra sem tudtak kikászálódni, kivételt a spanyol IBEX-35 jelentette, amely 0,9 százalékos nyereségben állt.

Az FTSE-100 0,2, a DAX 1, veszteségben állt, a CAC-40 hétfői zárószintje körül mozgott,  míg az olasz FTSE MIB 0,7 százalékkal esett. A Stoxx Europe 600 indexe 0,7 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!