A Delta Technologies csoportszintű nettó árbevétele elérte a 26,6 milliárd forintot, az előző időszak 13 milliárdja után.

A közlemény szerint a közgyűlésen az igazgatóság ismertette a következő öt évre vonatkozó üzleti és pénzügyi célokat is. Eszerint a 2027-es üzleti évre a vállalat csoportszintű árbevétele 50-55 milliárd forintos szintre emelkedik, évi átlagos 16 százalékos növekedés mellett. Amennyiben az ambiciózus tervek ezen az időtávon teljesülnek, a cég osztalékfizetést is kilátásba helyez.

Sok közpénzes munka van

Mintegy 1800 milliárd forintra rúg azoknak az informatikai keretmegállapodásoknak az összértéke, ahol a Delta valamilyen formában beszállítóként - akár konzorcium vezetőjeként vagy tagjaként - közreműködik. A közigazgatás, az egészségügy és az oktatás területén végzett informatikai fejlesztések mellett folyamatosan emelkedik az Ipar 4.0 szakterületén a nagyvállalatok, valamint a kis- és közepes vállalkozások részére teljesített megbízások volumene is, a gyáripartól a mezőgazdaságon át a logisztikáig.

A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat. A Delta Technologies részvényeit a BÉT-en a standard kategóriában jegyzik; árfolyamuk egy éven belül 33 forint és 73,6 forint között változott - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!