Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

EURUSD

Bár az elmúlt héten a devizapárnak sikerült az 1,34-es szint fölé szúrnia, azonban a kurzusnak nem sikerült tartósan felette megkapaszkodnia. Az 1,34-es ellenállásról lefordulva az EURUSD jegyzése lefelé vette az irányt, majd a 21-napos mozgó- és az 1,33-as szint letörését követően a kurzus tovább süllyedt.

A rövid távú emelkedő trendvonal letörését követően az EURUSD számára az 1,32-es, megerősített támasz-szint jelenthetné a következő megállót: a nap második felében pedig a szokásos ütemben érkező heti munkanélküli segélykérelmek száma-, illetve a második negyedéves amerikai GDP második olvasata mutathat majd irányt a zöldhasú számára.

EURUSD
Kép: Admiral Markets

GBPUSD

Bár a brit jegybankelnök szerdai beszédének közepette kicsit megrángatták a devizapárt; azonban az elmúlt napok dollárerősödését követően a kábel ismét lefelé csorgott. A GBPUSD az 1,57-es szint tesztelését követően indult negatív korrekció után a 21-napos mozgó alá süllyedve, a rövid távú emelkedő csatorna alsó trendvonala közelébe érkezett meg, amelynek szignifikáns letörése esetén az 50-napos mozgó- és az 1,53-as szint által határolt tartomány funkcionálhatna kiemelt támaszként a későbbiekben. A jelenlegi szintekről ismét felfelé mozdulva el, az 1,56-os szint visszatesztelése esetén számolhatnánk ismét a pozitív fordulat lehetőségével.

GBPUSD
Kép: Admiral Markets

EURAUD

A szerdai kereskedésben ismét az 1,50-es ellenállást tesztelte az EURAUD jegyzése, majd a fontos szintről ismét lefordulva negatív korrekciót láthattunk. A trend továbbra is felfelé mutat, így a lélektani 1,50-es szint szignifikáns áttörése esetén a következő ellenállást az 1,5480 jelenthetné a devizapár számára; míg a 21-napos mozgó és a jelenleg 1,4702-nél található) emelkedő trendvonal törése után az 1,4455-ös szint jelenthet fontos támaszt.

EURAUD
Kép: Admiral Markets
EURUSD, GBPUSD, EURAUD - technikai elemzés 2013.08.29.
A technikai elemzés teljes szövege az alábbi linkre kattintva érhető el.Ha részvényindexekkel vagy devizapárokkal kereskedne: esetleg további kérdése van; a jobb oldali mező kitöltését követően, a feliratkozásra kattintva munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!