A technológiai, s különösen a chipszektor részvényeinek igen jól jött, hogy a Salomon Smith Barney elemzője semlegesről kiemelkedőre javította az iparág papírjainak ajánlását. A Footsie-t a ARM chiptervező cég kedvező eredménye és bíztató kilátásai nyomán erősödő tech-papírok sem tudták megtartani. A DAX-ot főként a technológiai részvények húzták fel, s az általános jó hangulat a DaimlerChrysler árfolyamcsökkenését is megfordította. Párizsban a tech-papírok mellett a telekomrészvények is a nyertesek közé tartoztak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!