"Letargikus a kereskedés" - kommentálta a Hamilton kereskedője a délelőtt eseményeit. Az enyhe erősödés a zloty felértékelődésével van összefüggésben, amelyet lengyel belpolitikai hírek fűtöttek. A kereskedő szerint a befektetők azon az állásponton vannak, hogy enyhén túlértékelt a régiós piac. "Többségük inkább kivár a választásokig, hátha történik valami érdekes" - mondta egy kereskedő. A dollár is erősödött, reggel 211,05/15 forinton jegyezték, szemben az előző nap délutáni 210,35/50 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!