A kecskeméti parkettagyárban a harmadik termelő műszak beindítása a szárítókapacitás bővülését kívánja meg. Ezért a Grabo 80 millió forint értékben új szárítóberendezés megvásárlásáról és üzembe helyezéséről döntött. A szárító a második negyedévben üzembe áll. A beruházásnak és a harmadik műszak indításának köszönhetően a szalagparketta-gyártás évi kapacitása 600 ezer négyzetméterre bővül. A tapétagyártásban elhatározott, a győri gyárban megvalósuló termeléskoncentráció, a technológiai fejlesztések, illetve a Deloitte and Touche által ajánlott munkamódszerek bevezetése körében mintegy 30 százalékos hatékonyságjavulást eredményez a Grabo tapétagyártásában a második félévtől.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!