Az ArchiCAD 7.0 verzió kora májusi sikeres kiadása kedvezően befolyásolta a második negyedév értékesítésből származó árbevételét. A működés ésszerűsítése és az év elején bevezetett szigorú költséggazdálkodás eredményeként sikerült a második negyedévben nyereséget felmutatni, kompenzálva az első negyedév negatív üzemi eredményét. A Graphisoft elsődleges célja a nyereségesség fenntartása a 2001-es év egészében - közölte a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!