A Budapesti Értéktőzsde Rt. (BÉT) többségi tulajdonát birtokló osztrák konzorcium nevében a HVB pénteken írásban lemondásra szólította fel Jaksity Györgyöt, a BÉT elnökét. Erről aznap késő este tájékoztatta a portfolio.hu-t Szalay-Berzeviczy Attila, a börze igazgatóságának HVB által delegált tagja. Az új tisztségviselők megválasztására a BÉT holnapi rendkívüli közgyűlésén kerül sor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!