A vállalat nettó árbevétele 519,2 millió forintot tett ki január és június között, ami gyakorlatilag megegyezik a tavalyi 520,9 millió forintos értékkel, miközben a társaság üzemi eredménye 51,1 millió forintról 39,7 millió forintra apadt, azaz 22 százalékkal mérséklődött. A Kartonpack pénzügyi eredménye 11 százalékkal javult a tavalyi bázishoz képest, adózott illetve mérleg szerinti eredménye pedig 19 százalékkal 45,4 millió forintra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!