A vezető papírok közül eddig legrosszabbul a Magyar Telekom járt, hiszen itt a továbbra is bizonytalan osztalékfizetés időpontja is lefele nyomta a kurzust, amely 847 forintig esett. Az OTP csak kicsivel járt jobban, itt 2 százalékkal, 6190 forintig süllyedt a kurzus. A Mol eddig 300 forinttal, 21600 forintra csúszott lejjebb, míg a Richter 43845 forintig, az Egis 29450 forintig jött vissza.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!