A londoni pénzügyi központ vezetője sok sikert kívánt a BÉT-nek ahhoz, hogy a térség regionális központjává váljon. Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT nemrég kinevezett elnöke elmondta, folytatják a BÉT stratégiáját, azaz növelnék a résztvevő papírok számát és a váasrolható termékek mennyiségét. A pesti börze rtovábbra is szorosabb együttműködésre törekszik bécsi társával, az új elnök azonban nem kívánt egyelőre részletekbe bocsátkozni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!