A BUX-ot főként a közel 3 százalékkal 800 forintra zuhanó Matáv, illetve a mintegy 2 százalékos veszteséggel 4 125-ön landoló Mol húzta le. Az OTP fél százalékos eséssel megúszta, s így 15 405 forinton zárt, a vezető gyógyszerpapírok ugyanakkor ennél nagyobb csökkenést könyvelhettek el. Az Egis árfolyama 2,9 százalékkal 10 200 forintra süllyedt, a Richteré 1,3 százalékkal 16 000-re esett. A tegnap szárnyaló Antenna Hungária szintén lefelé korrigált, s a 2 690 forintos záróárat eredményező 6,3 százalékos zuhanással majdnem elnyerte a nap vesztese címet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!