A hálózat a jövőben Mol Retail Comert Kft. néven működik, integrálása révén a magyar olajcsoport 201 benzinkútból álló hálózattal rendelkezik Romániában, a későbbiekben pedig a megvett vállalat egyesül a Mol Romániával.

A Mol-csoport 2014 májusában jelentette be az Eni 208 töltőállomással rendelkező Downstream leányvállalatainak megvásárlását Csehországban, Szlovákiában és Romániában. A csehországi és a szlovákiai leányvállalatok átvételéhez kapcsolódó tranzakció lezárásához további, az adásvételi szerződésben meghatározott feltételek teljesülése szükséges.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!