A BUX-ot a 0,1 százalékkal 4227 forintra gyengülő OTP és a 0,3 százalékkal 4000 forintra süllyedő Richter ellenében a Mol és a Telekom húzta fel. Az olajpapír 1,8 százalékkal 13 590, a távközlési részvény pedig 1,2 százalékkal 334 forintra drágult. Az energiaszolgáltatóknak beígért újabb kormányzati pofonok után az Émász jegyzése 4,5 százalékos mínuszba került, miközben az Elmű árfolyama nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!