A kereskedés első órájának végén valamivel több, mint 1,5 százalékos emelkedést mutat a BUX index és 17 05 ponton jár. Az index húzóereje a Mol-OTP páros, az olajrészvény 2,4 százalékos drágulást követően 18 040 forinton jár, az OTP 3 százalékkal drágult, 3050 forintra. A Richter lemaradó, a gyógyszercég papírjai 35255 forinton stagnálnak, az Egis 18 700 forinton teszi ugyanezt. A Magyar Telekom 3 forintos drágulást követően kerek0 500 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!