A Molnak több mint 1,2 milliárd eurót érő, felhasználatlan hitel áll rendelkezésére, amely megfelelő pénzügyi rugalmasságot ad a cégnek. - Mindazonáltal erősen figyeljük a makrogazdasági környezet mostani változásait, és felülvizsgáljuk beruházási programunkat, szigorú és fegyelmezett tőkeberuházási kiadási cél mentén - idézte a Mol pénzügyi igazgatóját, Molnár Józsefet szerdán a Reuters hírügynökség. A Mol esetleg csökkenti üzemi és tőkeberuházási kiadásait - mondta Molnár a hírügynökségnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!