Az 500 forintos osztalékszelvény levágása után egyelőre csupán 350 forintos mínuszban áll a Richter, a gyógyszerpapír kurzusa 27 950 forint. Százalékosan hasonló mértékben csökkent az Egis kurzusa, itt ugyan nincs szelvényvágás, a jegyzés ezzel együtt is 17190 forintra zuhant. Az OTP árfolyama egyelőre 6 540 forinton stagnál, az MTelekom is a pénteki szint környékén 840-843 forint között mozog. A kisebb cégek papírjai közül az egyre javuló BorsodChem már a 2300 forintot teszteli, míg az FHB 13 400 forintig drágult. A Synergon és a Graphisoft egyaránt 2 százalékos többletet tudhat eddig magáénak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!