Bokor Csaba, a kutatásért és termelésért felelős igazgató közölte, hogy a Mol Rt.-nek a már értékesített kutatási mezők mellett még Pakisztánban, Szíriában, Görögországban és Jemenben van kutatási területe. Ezek közül azonban a jemeni olyan ígéretesnek tűnik, hogy a Mol Rt. megvárja az augusztusi első fúrásokat, a másik három területen viszont a korábbi terveknek megfelelően végzik az értékesítés előkészítését. A Mol Rt. Magyarországon ugyanakkor tovább folytatja kutatásait, hiszen az elmúlt másfél-két évben jelentős eredményeket ért el e területeken.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!