A Mol már az oltások megindulásakor kezdeményezte, hogy részt vehessen a kiosztásukban, és az országos oltási munkacsoport döntése alapján mostantól minden munkatársuknak fel tudnak ajánlani Sinopharm-vakcinát - írja az olajtársaság közleményében.

A kritikus infrastruktúrát üzemeltetők mellett tehát már "minden fizikai és szellemi munkavállalónk előtt nyitva áll a lehetőség az oltóanyag önkéntes felvételére. Az oltás lebonyolításában, beleértve mindkét dózis beadását, a Mol foglalkoztatásegészségügyi partnerei nyújtanak segítséget".

A munkatársak az oltásra egy regisztrációs felületen keresztül tudnak jelentkezni április 28-áig. Jelezték azt is, a töltőállomás-hálózatban dolgozók esetében, illetve azoknál a Mol-leányvállalatoknál, ahol nem elérhető az elektronikus felület, ott is segítenek a jelentkezésben - írja az MTI.

Az oltási munkacsoport csak az oltásra jelentkezők nevének leadása után bocsájtja rendelkezésre a vakcinát, ezért azt kérték munkavállalóiktól, hogy tartsák be a határidőt. "Természetesen az oltás nem kötelező, de ahogy az orvosszakértők, úgy mi is azt javasoljuk, hogy minél többen vegyétek igénybe ezt a lehetőséget. Így tudjuk legjobban megvédeni szeretteinket, családunkat, kollégáinkat és saját magunkat" - írták munkatársaiknak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!