A Mol 500 forinttal, 2,33 százalékkal 21 985 forintra erősödött, 2,8 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 34 forinttal, 0,36 százalékkal 9599 forintra nőtt, forgalmuk 3,2 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 5 forinttal, 1,06 százalékkal 478 forintra emelkedett, forgalma 523,4 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 14 forinttal, 0,20 százalékkal 6885 forintra csökkent, a részvények forgalma 1,7 milliárd forintot ért el.

A részvénypiac forgalma 10,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.

Stefán Krisztián, a Raiffeisen Bank részvénykereskedője az M1 csatornán elmondta: pozitív hangulatban zajlott a kereskedés az európai részvénypiacokon, mérsékelt pluszban zártak a tőzsdék. A BUX felülteljesítő volt, a hazai részvényindexet főként a Mol húzta.

Pénteken inflációs adatok érkeznek az Amerikai Egyesült Államokból, a befektetők erre várnak.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!