Az amerikai Capital Research and Management Company (CRMC) több mint 33 ezer Egis-részvény értékesítése után 5,36 százalékról 4,93 százalékra mérsékelte az Egisben lévő befolyását - olvasható a BÉT honlapján közzétett tájékoztatásból.

A gyógyszergyártó részvényeinek árfolyama a pesti parketten több mint 3 százalékkal 20 400 forintra emelkedett szerdán. A részvényre a Deutsche Bank szakértője a korábbinál kedvezőbb ajánlatot adott, a papír célárát 26 500 forintra emelve. Erről bővebben itt olvashat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!