Az euró árfolyama csütörtökön 308,87 és 312,73 forintos sávban mozgott; este fél nyolc körülre 310,80-ig sikerült korrigálnia a magyar fizetőeszköznek.

A dollárral szemben nagyjából a szerda késő délutáni szintek közelében járt csütörtök este: 227,32 forintot adtak a zöldhasúért.

A svájci frankkal szemben szintén gyengült a magyar deviza: az alpesi fizetőeszköz 252,16 és 256,10 forint közötti ingadozás után este 254,29 forintnál járt.

Az euróval szemben a dollár mintegy 0,6 százalékos gyengülés után 1,3672-es szintnél mozgott.

A régiós devizákhoz képest a magyar forint megint alulteljesítő volt. A román lej és a lengyel zloty 0,1 százalékkal gyengült, míg a cseh korona ugyan ilyen mértékkel erősödött az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!