A szóvivő hozzátette, hogy a minisztériumnak nem célja a PSZÁF gyengítése, s a tárcának még át kell tekintenie a helyzetet, hiszen a panaszkodók között a felügyelet által megbírságolt hitelintézet is van, vagyis a bejelentések nem vehetők készpénznek. Amennyiben a panaszok jogosnak bizonyulnak, a PM vélhetőleg kezdeményezni fogja az Országgyűlésnél Szász Károly menesztését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!