A PSZÁF egyidejűleg kezdeményezte , hogy az rt. felszámolására a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság felszámolónak a Hitelintézeti Felszámoló Közhasznú Társaságot jelölje ki, továbbá hogy a felszámolási ügy iratait tegye át a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság a felszámolási eljárás lefolytatására kizárólagos illetékességgel rendelkező Fővárosi Bíróságnak. A PSZÁF határozata szerint a társasaságnak felügyeleti díjból eredő 33 022 forint, továbbá 21 067 forint, a felügyeleti díjfizetési kötelezettségével kapcsolatban késedelmi pótlék tartozása áll fenn. Kiszabott, de meg nem fizetett bírság jogcímű 400 000 forint, valamint a fenti tartozást terhelő 19 880 forint késedelmi kamat jogcímű, összesen 473 969 forint tartozása van. A PSZÁF feszólította az rt.-t, hogy a fenti díjtartozását a határozat kézbesítésétől számított 8 napon belül fizesse be a felügyeletnek a Magyar Államkincstárnál vezetett számlára.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!