A szakember a pozitív változás mellett megjegyzi, hogy számításai szerint a 2010-es ambiciózus menedzsment-tervek - kétmilliárd eurós adó előtti profit - megvalósulásához további akvizíciókra lehet szükség. A cél eléréséhez 20 százalék fölötti éves átlagos eredménybővülésre lenne szükség a 2007-2010-es periódusban. Az elemző rámutat, hogy az OTP nagyrészt kimarad az Egyesült Államokból kiindult subprime-veszteségekből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!