A BUX - a nyugat-európai piacokhoz hasonlóan - veszteségben zárta a napot, valamennyi vezető részvény gyengült az előző napi záráshoz képest. A legnagyobbat a Richter esett, 1,5 százalékkal 6750 forintra csökkent a részvényeinek árfolyama 1,3 milliárd forintos forgalomban.

A Mol 21 820 forinton zárt, ami 0,6 százalékkal alacsonyabb a hétfői záróértéknél, a papír forgalma 1,3 milliárd forint volt. Az OTP 0,3 százalékkal 9590 forintra esett 2,3 milliárd forintos fogalmat követően. A Magyar Telekom 0,2 százalékkal 473 forintra gyengült, forgalma 197 millió forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!