Az átalakítás a részvények kicserélésével történik. Az átalakításért a társaság nem számít fel díjat. A közgyűlés elhatározza továbbá az S&C Áruházlánc Rt. 1997. évi CXLIV törvény szerinti egyesülését a Skála-Coop Rt.-vel. Az S&C Áruházlánc Rt. beolvad a Skála-Coop Rt-be. A közgyűlés szintén döntött arról, hogy kivezetik a társaság 6.368.829 darab T-sorozatú névre szóló törzsrészvényét a Budapesti Értéktőzsdéről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!