Az Antenna Hungária 75 százalék plusz egy szavazatra jogosító állami részvénycsomagjának megvásárlásáról a ÁPV Rt.-vel a közelmúltban megállapodó svájci társaság 5250 forintos árfolyamon tervez vételi ajánlatot tenni a cég részvényeire - fogalmazott Colombo, aki arról nem kívánt nyilatkozni, hogy megkezdődtek-e a tárgyalások Swisscom és az Általános Értékforgalmi Bank vezérigazgatója, Megdet Rahimkulov között a bankvezér tulajdonában lévő 15 százalékos Antenna-pakett megvásárlásáról. A Swisscom arra számít, hogy az illetékes versenyhatóságok szeptember végéig jóváhagyják a cég több mint 75 százalékos tulajdonszerzését, s ezt követően lehetőség nyílik majd a nyilvános ajánlat megtételére.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!