A szervezet által felkért szakértő piaci alapú értékelést alkalmazott, ez alapján a tőzsdei részvények értéke alig több mint 4 milliárd forint. "Feltehetően a szakértő által használt számítási módszer megegyezett az ÁPV Rt. által alkalmazottal, amiből következik, hogy az állam 2,1 milliárd forintra értékelte a cukorgyári pakettet. Dióslaki Gábor, a TEBÉSZ elnöke viszont úgy vélte, a Mátracukor Rt., a Szerencsi Cukorgyár Rt. és a Szolnoki Cukorgyár Rt. kisebbségi részvénycsomagja alig ér többet 600 millió forintnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!