Tovább erősödnek az európai részvényindexek, miután az IBM és az LG is azt jelentette be, hogy növekvő profitra számít, amely meghaladja az elemzők által várt értékeket. Ez egyben azt is jelenti, hogy a csökkenőben vannak azok a befektetői félelmek, hogy az amerikai gazdaság tovább lassul. A Cap Gemini részvényei a techpapírokat követve drágulnak, de Nokia-részvényekkel is jól teljesítenek. A nyitás után körülbelül két órával a FTSE-100 0,1, a DAX 0,3, a CAC-40 pedig 0,7 százalékos növekedést mutatott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!