Semmilyen hatást nem érzékelünk, a helyzet nem hasonlítható az Egyesült Államokhoz, ahol az üzleti világ központját, a Main Street-et érintik az események - fejtette ki a Magyarországon dolgozó külföldi újságíróknak adott sajtóreggelin. "A magyar pénzügyi rendszer elszigeteltebb, ami bizonyos védelmet nyújt" - fűzte hozzá Mattheisen magyarázatul - írta az MTI-eco. A hitelpiaci válság ugyanakkor olyan helyzetet teremthet, amelyben a cégek tőkeráfordításaik mérséklésére kényszerülhetnek, és több távközlési szolgáltatásra tarthatnak igényt, mivel ezzel mérsékelhetik az üzleti utak, találkozások számát. A legnagyobb magyar távközlési társaságnak a Deutsche Telekom AG a többségi tulajdonosa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!