Később teszi közzé féléves gyorsjelentését az RFV Nyrt. - hozta nyilvánosságra a társaság hétfőn a BÉT honalpján. Korábban a társaság azt közölte, hogy 2008. július 25-én teszi nyilvánossá a számait. A csúszás okaként a cég azt közölte, hogy a két fő tulajdonos a közkézhányad növelése érdekében továbbra is szeretne részvényeket értékesíteni a megnövekedett forgalomra tekintettel. A féléves jelentés közzétételét megelőző 15 napon belül azonban nem köthetnének ügyletet, mivel vezető állást töltenek be a cégnél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!