A Tipszo leányvállalat értékesítésére egyszer már kötött adásvételi szerződést a TVK Rt., de az értékesítés akkor a vételár megfizetésének elmaradása miatt meghiúsult ( erről 2000 decemberében és 2001 februárjában tett bejelentést a TVK). A Tipszo Kft 231 millió forint könyv szerinti értéken szerepel a TVK befektetései között, nettó árbevétele tavaly 436 millió forint, mérleg szerinti vesztesége 150 millió forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!