Kolba Miklós az ING üzletkötője kérdésünkre úgy vélte, a zloty tegnapi 2 százalékos erősödése áll a forint mozgása mögött. Főleg londoni befektetők tegnap jelentősebb zloty short pozíciót zártak, ehhez társulhat kisebb mennyiségben forint eladási pozíciók zárása is. A szakértő a 252-es szinten látja a mai napra az euró/forint árfolyam alját. A dollár 210-en áll, ami dollár vételeket indukálhat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!