Egész nap az OTP látszott a vezető papírok közül a leggyengébb láncszemnek, és a fél háromkor nyilvánosságra került amerikai munkanélküliségi adat után is ez a papír adta meg magát a leghamarabb.

A várakozásoknál rosszabb számok hatására a bankpapírt ismét a 2300 forintos szint alá lökték be. Három órakor 2280 forinton álló részvény 3,4 százalékot esett annak ellenére, hogy a bank első embere kezelhetőnek nevezte a bank kockázatait.

A napközben még pluszban is álló többi vezető részvény is mínuszba fordult fél három után, a Richter azonban három órakor előző napi záró árán 28 750 forinton forogott, míg a Magyar Telekom 575 forinton 3 forint mínuszban állt.

A Mol 9545 forintos ára 0,7 százalékos mínuszt jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!