A 2400-zal is megpróbálkozhat az OTP

Obama szavaira enyhült a bankokkal kapcsolatos félelem. Az OTP 2300 fölött nyithat, de a 2400-as szinttel is kacérkodhat.
NAPI Online, 2009. február 6. péntek, 08:56
Fotó:

Tegnap az amerikai makrohírekre csúnya esésbe kezdtek a piacok, de Barack Obama bankmentő csomagra vonatkozó szavaira megfordultak a piacok, nap végére már a bankszektor is jól zárt. Ez a pozitív hangulat átterjedt Ázsiára és az európai nyitás is optimista lesz.


Napközben a mezőgazdaságon kívüli foglalkoztatottakról jön ki adat Amerikában, ami meghatározhatja a piacok további irányát - mondta Söre Balázs, a Buda-Cash üzletkötője.

Budapesten ennek megfelelően pluszos nyitás várható, amihez hozzájárulhat, hogy az euró stabilan 291,5- 292 forint körül tartózkodik.

A Mol passzív volt az elmúlt napokban, de ha elindul valamerre, akkor komolyabb mozgás várható tőle - vélekedett Söre.

A Richter pár napos ralli után pihenőre szorul, inkább az OTP-re érdemes figyelni, ami már nyitásban 2300 forint fölött lehet, de ha kitart a lendület, akár 2400 fölé is mehet - prognosztizálta az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK