A bankközin is fölfelé indultak a hozamok

Az állampapírok másodpiacán zömmel emelkedett a referenciahozam csütörtökön.
NAPI, 2009. augusztus 27. csütörtök, 15:03

A rövid oldalon csak 2-3 bázisponttal módosultak a benchmarkok, az egyetlen csökkenés a hathónapos lejárat esetében volt, itt 2 bázisponttal 7,68 százalékra mérséklődött a hozam. A hosszú oldalon 7-15 bázispontos emelkedés volt tapasztalható, amely után immár az összes éven túli benchmark ismét meghaladja a 8 százalékos határértéket -derül ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK